Despre Flavien Coffee & Co.

Despre Flavien Coffee & Co.

Despre Flavien Coffee & Co.: O călătorie în jurul lumii, într-o ceașcă de cafea


În inima Clujului, un nou concept de cafenea își face simțită prezența, aducând o lume a aromelor și a diversității culturale direct în casele iubitorilor de cafea. Flavien Coffee & Co., fondată de pasionatul de cafea Batagui Mihai-Flavian, deocamdată este doar un magazin online de cafea, dar cu planuri mari de viitor.

Inspirație de peste mări

Povestea Flavien Coffee & Co. începe într-un colț îndepărtat al Bretaniei, Franța, unde fondatorul său, Mihai-Flavian, a descoperit magia cafelei autentice. Acolo, o localnică pe nume Marie-Claire l-a numit Flavien, o variantă a numelui său mai ușor de pronunțat și de reținut în franceză. Acest gest simplu a creat o legătură specială între cei doi și a inspirat denumirea viitorului magazin online de cafea Flavien Coffee.

O simplă ceașcă de arabica, preparată cu măiestrie de Marie-Claire, a fost revelația care a dat naștere acestui concept unic. Gustul cafelei, cu note subtile de ocean și briză sărată (precizează el), l-a inspirat pe Flavien să creeze o cafenea care să ofere o experiență completă, îmbinând aromele deosebite cu poveștile culturale din spatele lor.


De la vis la realitate

Întors în Cluj-Napoca, Flavien a început să colaboreze cu prăjitori locali, experimentând cu diverse boabe și metode de preparare, în căutarea gustului perfect. A studiat originile cafelei, de la plantațiile luxuriante din America Latină până la dealurile înverzite ale Africii, descoperind secretele prăjirii și ale preparării pentru a obține arome unice și memorabile.

Astfel s-a născut Flavien Coffee & Co., un magazin online care aduce acum aceste arome direct la tine acasă. Dar asta nu e tot! În viitorul apropiat, Flavien Coffee & Co. își va deschide porțile și într-un spațiu fizic, unde vei putea savura cafeaua într-o atmosferă primitoare și vei putea participa la evenimente culturale legate de cafea.

Până atunci, Flavien Coffee & Co. te așteaptă la diverse evenimente din țară, unde vei putea degusta cafelele lor sau poţi comanda cafeaua online chiar aici pe site și vei putea afla mai multe despre povestea din spatele brandului. Urmărește-i pe rețelele sociale @flaviencoffee pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Un simbol al diversității

Logo-ul companiei, Terra, reprezintă dorința de a aduce cafeaua și mesajul ei de diversitate culturală în întreaga lume. Sloganul, 「世界を旅する、コーヒー体験。」 (Sekai o tabi suru, kōhī taiken.), se traduce prin "O călătorie în jurul lumii, într-o ceașcă de cafea", și reflectă perfect viziunea Flavien Coffee & Co.
Flavien Coffee & Co. nu este doar o cafenea, ci o călătorie în jurul lumii, în șase culturi diferite. Din cele șase culturi promise care vor alcătui această călătorie, doar două au fost dezvăluite până acum: Franța și Japonia. Celelalte patru rămân învăluite în mister, iar Flavien Coffee & Co. te invită să le descoperi treptat, urmărind noutățile și surprizele pregătite.

Flavien Coffee Logo

Provocarea Flavien Coffee & Co.

Flavien Coffee & Co. te invită să încerci cafeaua lor și să te lași purtat într-o călătorie a simțurilor. Găsește hashtag-ul perfect care să surprindă esența experienței tale și împărtășește-l cu noi pe rețelele sociale

Ajutați-ne să îmbunătățim această pagină

Dacă ați observat o problemă în datele noastre sau există o râșniță de cafea pe care doriți să o adăugăm, vă rugăm să ne anunțați..
 
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!